Gyógyult esetek

J.I. 56 éves pedagógus – pajzsmirigybetegség

Az utóbbi 3 évben ki-kiújuló pajzsmirigy alul-, és túlműködés következtében kellett orvoshoz járnom és gyógyszert szednem. Mivel nem akartam gyógyszert szedni, a Doktornő akupunktúrás kezelése segítségével, 8-10 alkalom után hosszú időre panaszmentessé váltam, jól érzem magam.

F.L. 25 éves férfi – ízületi sérülés

Aktív sportéletem során számos ízületi sérülést szenvedtem el, melyek főleg a bokáimat érintették. Egy idő után már a járás sem volt fájdalommentes. A bokaízületeim mindig be voltak dagadva a számtalan zúzódás és rándulás miatt, megnehezítve ezzel az aktív életvitel folytatását. A Doktornő lézeres és tűszúrásos kezeléseinek a segítségével sikerült elérni, hogy több évnyi ízületi problémát a hátam mögött hagyva, újult erővel vethettem bele magam a sportolás világába!

M.B. 43 éves kismama – fogantatás elősegítése

43 évesen a második lombikprogram segítségével sikerült első gyermekünknek megfogannia. Hogy az embrió megfelelő közegbe érkezhessen, ehhez kértük a Doktornő szakszerű akupunktúrás segítségét is, melyet a beültetés után is folytattunk, a biztosabb megtapadás, beágyazódás érdekében. Pár hét után újra a Doktornő segítségét kértem, mert terhességi gyomorfájdalom keserítette meg a boldog babavárást. 7 kezelés után, a panaszaimtól megszabadulva várhattam már vidáman kislányunk érkezését!

V.K. 50 éves műszaki rajzoló – teniszkönyök

Hónapok óta bajlódtam teniszkönyök miatti fájdalommal.
Gyógyszeres és elektromos kezeléseket kaptam, melyek átmenetileg segítettek, aztán megint kiújult a fájdalom. A doktornőtől 10 kezelésből álló kúrát vettem, panaszaim teljesen megszűntek, azóta sem jött elő.

H.K.45 éves háztartásbeli – lumbago

Kertemben nagyon szeretek dolgozni. Egy nehéz nap után derekam „beakadt”. Derékszögben állva vártam a segítséget. Doktornő megkezdte a kezelést, lumbagós fájdalmam már 10 perc után jelentősen enyhült, fel tudtam egyenesedni. 10 kezelés után teljesen meggyógyultam, azóta is sokat dolgozom a kertben,  a derekam tökéletes.

T.A. 58 éves nő – szemhéjrángatózás
Egy nap arra ébredtem, hogy rángatózik az egyik szemhéjam. Nagyon megijedtem, hogy ez így marad. Doktornőhöz fordultam, hogy tud-e segíteni. Az első kezeléskor pár perc múltán megszűnt a rángás, szerencsére többé nem ismétlődött.

V.K. 68 éves nyugdíjas háziasszony – Baker ciszta

Erős fájdalmam volt a térdhajlatomban, menni és létezni sem tudtam jóformán, Baker cisztát találtak a térdemben. Doktornő áldásos kezelése után, (12 alkalom volt) panaszaim elmúltak, a műtét elmaradt. Ezt ellenőrizte az ultrahangos orvosnő is, akit előtte műtöttek hasonló okból. Kérte, hogy a kezelések után jöjjek vissza kontrollra. Hitetlen volt a gyógyulásomat illetően. Azóta ő is másképp áll az akupunktúrához.

K.L. 72 éves nő – magasvérnyomás

Két éve észlelték magas vérnyomásom. Azóta gyógyszereket szedtem, de ennek ellenére is jelentős kiugrások voltak az értékekben.
Doktornő kezelései kapcsán már az első alkalom után megszűntek a kiugró értékek, aztán a szedendő gyógyszerek mennyiségét is le lehetett csökkenteni. Most 120-130 Hgmm között vannak a szisztolés értékek, holott előtte ijesztően magas értékeket mértem.

G.K.  56 éves kozmetikus – reumás fájdalomÉvek óta visszatérő beteg vagyok a doktornőnek különböző panaszokkal. Legutóbb már hónapok óta alig tudtam dolgozni, éjjel meg egyáltalán nem tudtam aludni a karjaim nyilalló és mindkét kezem reumatikus ízületi fájdalmaitól. mindkét kezemen az ujjak alapízületei duzzadtak és fájdalmasak voltak. Ehhez társult még egy hosszabb ideje fennálló psoriasis, fájdalmas és igen csúnya bőrelváltozásaival, melyek a testemen mindenhol jelentkeztek és lehetetlenné tették munkavégzésemet. Természetesen önértékelésem is romokban volt.

Doktornőhöz fordultam, ahol 8 kezelés után reumás fájdalmaim megszűntek, ismét tudtam aludni, majd rohamosan múltak a nyomasztó bőrtüneteim is. 14 akupunktúrás kezelés után, melyet hoeopátiával is kiegészítettünk bőröm szinte tökéletesen meggyógyult ismét merek emberek közé menni, nem kell állig beöltöznöm a nyári melegben! Nagyon boldog vagyok!

R.M. 73 éves nyugdíjas – neuropátiás fájdalom és ízérzés elvesztése

12 évvel ezelőtt melanoma malignum (rosszindulatú bőrrák) miatt operáltak, majd kemoterápiás kezeléseket kaptam.Az orvosok szerint ennek késői következményeként kezdődtek hasogató-égő jellegű, neuropátiás eredetűnek mondott lábfájdalmaim, valamint ízérzésem egyik napról a másikra való teljes megszűnése. Nagyon megijedtem, mert nagyon szeretek főzni és így nem tudtam, hiszen nem éreztem az ételek ízét.

Doktornőhöz fordultam és nagyon megnyugodtam, amikor 5 kezelés után ízérzésem teljesen visszatért, majd még 10 kezelés után a kibírhatatlan égő fájdalmak is megszűntek.